Certificeringen

Wij zijn in bezit van diverse certificaten.

Kwaliteit en veiligheid staan bij ons bovenaan. Zo bent u ervan verzekerd dat de juiste materialen volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met de benodigde juiste veiligheidsmaatregelen aangebracht worden.

Iso Certificatie

Van der Steen BV werkt volgens de ISO-normen voor kwaliteits- en managementnormen. Onze processen zijn vastgelegd in een kwaliteitshandboek en worden jaarlijks gecontroleerd door een extern bureau.

VCA Certificaat

Van der Steen BV voldoet aan de eisen van de VGM Checklist aannemers, VCA. Dit houdt in dat wij werken volgens de veiligheidseisen zoals beschreven in de Arbowetgeving. Al onze medewerkers zijn in bezit van een VCA certificaat en zullen hier ook naar handelen.

KOMO procescertificaat ‘Afbouw”

Als een van de eerste bedrijven in Nederland is Van der Steen BV gecertificeerd voor het KOMO procescertificaat. Dit betreft het leveren en aanbrengen van alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden.

NOA Afbouw garantie

Afbouwkeur

Afbouwkeur is een stichting, die kennis, kwaliteit en service binnen de afbouwbranche op een hoog niveau wil houden. Van der Steen BV wordt jaarlijks gekeurd op kantoor en op de bouwplaats of wij voldoen aan de gestelde eisen. Wij krijgen daarnaast ook advies en scholing om ons vakwerk en bedrijfsvoering op peil te houden en eventueel te optimaliseren.