Over ons

Bedrijven van der Steen

Wij zijn van oorsprong een stukadoorsbedrijf dat sinds 1969 actief is met het leveren van kwalitatief hoogwaardig goed verzorgd stukadoorswerk.

Er staat een deskundig team voor u klaar voor het verzorgen van uw metalstud wanden, systeemwanden, systeemplafonds, timmerwerk, Spack spuitwerken, kelderafdichtingen en schilderwerk. Daarbij zien wij het als onze primaire taak om de werkzaamheden tegen de hoogst mogelijke kwaliteit-kosten verhouding te realiseren.

“Helderheid en duidelijkheid en een goede communicatie zijn bij ons prioriteit.”

Wij beschikken over goed opgeleide productiemedewerkers die voorzien zijn van de juiste gereedschappen en een modern machinepark waardoor wij een hoge productie met een goede kwaliteit bieden. Door middel van tussentijdse controles op kwaliteit en voortgang van de werkzaamheden zijn een goed eindresultaat en tevreden klanten gegarandeerd.

Ook ons ondersteunend personeel, de uitvoerders, calculators en werkvoorbereiders zijn deskundigen in hun vakgebied met veel praktische kennis van de door ons te leveren producten. Ook zij zijn voorzien van de juiste middelen om onze klanten te adviseren. Helderheid en duidelijkheid en een goede communicatie zijn bij ons prioriteit.