Verfwinkel

Voor al uw verf

Iedereen met een woning zal ongetwijfeld een keer met verf te maken krijgen. Of u nu de muren een frisse kleur wilt geven, of uw kozijnen (binnen of buiten) opnieuw moet lakken. Wij onderscheiden over het algemeen drie redenen waarom u verf kan toepassen: voor verfraaiing van uw woning, om kleur toe te passen en tegen bescherming van onder andere uw kozijnen en deuren.

Ons verfaanbod

Wij verkopen verschillende merken verf, zoalsĀ Sigma en Histor en muurverven van Brander, Veveo en Azet. In onze winkel mengen wij de exacte kleur die u wilt in onze mengmachine.

Wij adviseren u graag over kleur en welk soort verf u nodig heeft. Daarnaast geven we technisch advies over het schuren, gronden en welke kwast het beste resultaat geeft. Zo verkopen wij de juiste materialen om alles van een verflaag te voorzien!

Onze showroom

In onze showroom kunt u zich laten inspireren en adviseren. U vindt hier grote monsterplaten met verschillende sierpleisters en spuitwerk. Ook zijn er diverse soorten plafonds met spackspuitwerk, gladpleisterwerk en schuurwerk al dan niet voorzien van een sierlijst. Ook hebben wij een ruime sortering van lijstwerk uitgevoerd in kuststof en gips. Onder het genot van een kopje koffie of thee helpen wij u graag met het bepalen van uw keuzes.

U bent van harte welkom zonder afspraak tijdens de openingstijden van onze showroom.

MaandagGesloten
Dinsdag09:00 – 12:00 uur
13:00 – 17:30 uur
Woensdag09:00 – 12:00 uur
13:00 – 17:30 uur
DonderdagGesloten
Vrijdag09:00 – 12:00 uur
13:00 – 17:30 uur
Zaterdag08:30 – 14:00 uur
ZondagGesloten

Buiten de openingstijden van de showroom kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken.